qwerty Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Witam, n. hirsuta posiadam od 2 tygodni i do tej pory wszystko z nim było dobrze... do przedwczoraj Tutaj zdjęcie samego dzbanka: A tu część liścia która mnie niepokoi (to czarne) proszę o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 A od kogo masz?Jak z roraimy to mój też taki był,ale rośnie ładnie i wypuszcza zdrowe liście i dzbanki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak, z roraimy. Tylko że na początku dzbanek był w idealnym stanie Ps. ile razy w tygodniu go podlewasz i czy ziemia z wierzchu musi być wilgotna? (bo niżej ma wilgotno a nie na samej górze) Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez qwerty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Przy codziennym zraszaniu w wilgotnym terrarium podlewanie jest zbędne.Ziemia z wierzchu nie musi być mokra,wystarczy że korzenie mają dostęp do wilgotnego podłoża. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Witam, n. hirsuta posiadam od 2 tygodni i do tej pory wszystko z nim było dobrze... do przedwczoraj Tutaj zdjęcie samego dzbanka: A tu część liścia która mnie niepokoi (to czarne) proszę o pomoc Spokojnie, to po prostu aklimatyzacja Nie ma się co stresować, lepiej do nas zadzwonić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwerty Napisano 13 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki Liście się trochę "zwijają" nie wiem czy tak powinno być Przykładowo ten na górze u którego zwijają się brzegi liścia Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez qwerty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi