Skocz do zawartości

Ogród Botaniczny UW - Wystawa Roślin Mięsożernych 2017

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Cieszy mnie duże zainteresowanie, już nie mogę się doczekać spotkania ze wszystkimi :)

Postaram się wziąć trochę sadzonek kultywarów ale jeszcze nie wiem ile tego będzie. Bliżej wystawy się wypowiem i napiszę jakie z mojej strony będą to będzie można sobie zarezerwować.

Przez kilka najbliższych dni będę miał ograniczony dostęp do internetu ale będę starał się wieczorami odpowiadać na ewentualne pytania.

Odnośnik do odpowiedzi

Tak można ale nie dam rady wcześniej zrobić listy dostępnych sadzonek.

Najlepiej przejrzyj moją listę roślin i napisz na pw co by cię interesowało i odpiszę co jest dostępne ;)

Można coś zarezerwować/zamówić z odbiorem na wystawie? :)

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna inicjatywa i cieszę się, że wystawa i coroczne spotkania będą kontynuowane. Trzymam kciuki za powodzenie imprezy, a jeśli się uda, wraz z Kropką wpadniemy Was odwiedzić i poprawić frekwencję :)

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno ktoś wymyślił, że nie można reklamować nikogo (ocb?), więc nikt tu Ci nie powie, kto będzie się wystawiał.

Napisz mi pv. Taka konspiracja :P

Szczerze mówiąc też jestem ciekaw, Ogród UW nic nie podaje na ten temat, a chciałbym wiedzieć na co się nastawić.

Odnośnik do odpowiedzi

To już nawet plakatu nie można wrzucić na forum?

Jeśli zawiera jakiekolwiek dane firmy itp. to tak nie można. I dziwi mnie twoje zdziwienie. Jako moderator powinieneś się orientować co się dzieje na forum.

Z tego co wiem obecnie tylko ogłoszenia "neutralne" w kształcie jak to teraz mogą być zamieszczone (za zgodą administracji). I nie ma od tego wyjątków, a to wynikiem czego jest obecna sytuacja wie chyba każdy kto był w ostatnich kilku miesiącach aktywny na forum.

Odnośnik do odpowiedzi