czarobest Napisano 10 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2018 Hej, dawno tu nie zaglądałem ale moja rosiczka ma się chyba dobrze . Właśnie po raz drugi zakwitła razem ze swoją koleżanką z doniczki, tym razem udało mi się dostrzec rozłożone kwiatki . Stąd powstała mała sesja, która mam nadzieję komuś się spodoba. Swoją drogą rosiczka ma już ponad rok. 10.06.2018 d_spatulata01 by czarobest, on Flickr d_spatulata02 by czarobest, on Flickr d_spatulata03 by czarobest, on Flickr d_spatulata04 by czarobest, on Flickr d_spatulata05 by czarobest, on Flickr d_spatulata06 by czarobest, on Flickr d_spatulata07 by czarobest, on Flickr d_spatulata08 by czarobest, on Flickr d_spatulata09 by czarobest, on Flickr d_spatulata10 by czarobest, on Flickr PS: Zdjęcia w pełnej rozdzielczości dostępne po kliknięciu w link obok nich z nazwą zdjęcia . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
House Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 (edytowane) Witam. Temat bardzo stary lecz może to odpowiednie miejsce na zadanie pytania o tą odmianę. Dziś odnalazłem w szafce woreczek strunowy z nasionami Drosera spatulata var. lovellae zakupione chyba dwa lata temu. Pytanie brzmi: czy jest szansa wysiąść z powodzeniem w/w nasiona? Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Edytowane 7 Września 2021 przez House Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Wysiej, najwyżej nie wzejdą.Nic nie stracisz, a może zyskasz rośliny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
House Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Godzinę temu, Styq napisał: Wysiej, najwyżej nie wzejdą.Nic nie stracisz, a może zyskasz rośliny. Dziękuję, tak zrobię. Nierozsądnie byłoby je wyrzucić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi