chroman91 Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 (edytowane) W sobotę udało mi się zajrzeć na Festiwal Roślin Owadożernych w Powsinie. Festiwal przywitał mnie słoneczkiem a pożegnał ulewnym deszczem i gradem w wyniku czego wracałem cały mokry Festiwal bardzo fajny myślę, że każdy mógł coś na nim dla siebie znaleźć Miłego oglądania:) A i sukulenty się nawet znalazły Edytowane 8 Maja 2017 przez chroman91 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mekk Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 (edytowane) Ten deszcz i grad to masakra W pewnym momencie przez środek szklarni przepłynęła dosłownie 30cm fala wody Kilka moich fotek: Edytowane 8 Maja 2017 przez Mekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekMM Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Łał. Zdjęcia są ok, ale naprawdę fajne to na żywo musiało wyglądać. Dzięki za foty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi