Skocz do zawartości

Muchołowka mi się rozdzieliła

Igor99

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam małe pytanko, niedawno chciałem dać mojej muchołowce robaka, ale przez przez przypadek straciłem ją łokciem. Potem, jak płakałem nad moją rozwaloną rośliną, przesadziłem ją do innej doniczki. Na dodatek bardzo nie równo, ale wygląd nie jest ważny. Po kilku dniach zobaczyłem, że jest rozdzielona na pół. Czy zrobiły mi się dwie rośliny?

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwoliłem sobie troszkę poprawić tekst, który jak na 10 lat został napisany bardzo spójnie. Jedyną radę, jaką moge dać, to dzielenie wypowiedzi na mniejsze części i kilka zdań, wtedy będzie się go czytać znacznie łatwiej. To tyle. :) Na zadane pytanie odpowiedź już dostałeś. A swoją drogą muchołówka to twarda sztuka, tak łatwo jej nie zabijesz. Trzeba będzie w zimie ją właściwie przeprowadzić przez okres spoczynku.

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwoliłem sobie troszkę poprawić tekst, który jak na 10 lat został napisany bardzo spójnie. Jedyną radę, jaką moge dać, to dzielenie wypowiedzi na mniejsze części i kilka zdań, wtedy będzie się go czytać znacznie łatwiej. To tyle. :) Na zadane pytanie odpowiedź już dostałeś. A swoją drogą muchołówka to twarda sztuka, tak łatwo jej nie zabijesz. Trzeba będzie w zimie ją właściwie przeprowadzić przez okres spoczynku.

Wiem wiem szybko pisałem na telefonie bo chciałem jak najszybciej odpowiedzi. I nie zwracałem uwagi że nie wstawiam kropek. (:

Odnośnik do odpowiedzi