Igor99 Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Cześć, mam małe pytanko, niedawno chciałem dać mojej muchołowce robaka, ale przez przez przypadek straciłem ją łokciem. Potem, jak płakałem nad moją rozwaloną rośliną, przesadziłem ją do innej doniczki. Na dodatek bardzo nie równo, ale wygląd nie jest ważny. Po kilku dniach zobaczyłem, że jest rozdzielona na pół. Czy zrobiły mi się dwie rośliny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kate Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Wszystko możliwe szkoda że zdjęcia nie wstawiłeś Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 20 Maja 2017 Share Napisano 20 Maja 2017 Pozwoliłem sobie troszkę poprawić tekst, który jak na 10 lat został napisany bardzo spójnie. Jedyną radę, jaką moge dać, to dzielenie wypowiedzi na mniejsze części i kilka zdań, wtedy będzie się go czytać znacznie łatwiej. To tyle. Na zadane pytanie odpowiedź już dostałeś. A swoją drogą muchołówka to twarda sztuka, tak łatwo jej nie zabijesz. Trzeba będzie w zimie ją właściwie przeprowadzić przez okres spoczynku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor99 Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 Pozwoliłem sobie troszkę poprawić tekst, który jak na 10 lat został napisany bardzo spójnie. Jedyną radę, jaką moge dać, to dzielenie wypowiedzi na mniejsze części i kilka zdań, wtedy będzie się go czytać znacznie łatwiej. To tyle. Na zadane pytanie odpowiedź już dostałeś. A swoją drogą muchołówka to twarda sztuka, tak łatwo jej nie zabijesz. Trzeba będzie w zimie ją właściwie przeprowadzić przez okres spoczynku. Wiem wiem szybko pisałem na telefonie bo chciałem jak najszybciej odpowiedzi. I nie zwracałem uwagi że nie wstawiam kropek. (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi