bombel1888 Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Witam Nurtuje mnie od kilku dni sprawa, czy kapturnice trzeba zraszać, można zraszać czy nie powinno się zraszać. Na tym forum nie znalazłem odpowiedzi na to a błądząc w odmętach internetu głosy wahały się od takich, że nie wolno jej zraszać absolutnie do takich, że powinno się to robić 2 razy dziennie z samego rana (zanim będzie mocne słońce) i późnym wieczorem. Prosiłbym kogoś kto ma więcej kompetencji, żeby odpowiedział Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flloo Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Ja moje zraszam codziennie wieczorem i jakichś negatywnych skutków nie zaobserwowałam. Myślę że można (rano lub wieczorem), ale nie jest to konieczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Kapturnic nie trzeba zraszać. Nigdy ich nie zraszałem i zraszać nie będę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombel1888 Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2017 Dziękuje za odpowiedzi Jakby ktoś jeszcze chciał się wypowiedzieć to chętnie posłucham śmiało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi