nielubiemuch Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Hej Kupiłem ostatnio w sklepie 2 sztuki, dostawa wysyłkowo. Po odpakowaniu wyglądają fatalnie... W ogóle nie stoją, tylko zwisają do dołu, są jakby zwiędłe (suche). W sklepie powiedzieli mi, że rosiczki madagaskarskie usychają z dołu i tak będą zawsze wyglądały. Nabijają mnie w balona? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pożeracz Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 To prawda usychają od dołu, ale nie aż tak. Ja bym uschniętą część wkopał głębiej do torfu i oczywiście dużo podlewał. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielubiemuch Napisano 22 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2017 To prawda usychają od dołu, ale nie aż tak. Ja bym uschniętą część wkopał głębiej do torfu i oczywiście dużo podlewał. Wkopać ją do torfu? Kupiłem patyczki do szaszłyków i owinąłem je wokół tych patyczków, żeby je podtrzymywały, źle zrobiłem? Z ziemi wyrastają małe zielone pędy, czy one odbiją już normalnie do góry? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pożeracz Napisano 22 Czerwca 2017 Share Napisano 22 Czerwca 2017 Wkopać ją do torfu? Kupiłem patyczki do szaszłyków i owinąłem je wokół tych patyczków, żeby je podtrzymywały, źle zrobiłem? Z ziemi wyrastają małe zielone pędy, czy one odbiją już normalnie do góry? Zrobiłeś dobrze. Jak dobrze pójdzie będziesz miał 4 rosiczki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi