bartus2003 Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Cześć czy spotkał ktoś z was rosiczki w dolinie Baryczy? Ja spotkałem kilka w dużym rezerwacie Pieczyska 10km ode mnie, słyszałem także, że występują one gdzieś w okolicach Świecy oraz w rezerwacie Mszar Bogdaniec (chociaż ja tam byłem i jak dla mnie za sucho tam i rosiczek brak). Najbardziej interesuje mnie obszar powiatów ostrzeszowskiego, krotoszyńskiego, ostrowskiego, kępinskiego oraz sąsiadujących z nimi, pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Poczytaj tutaj: http://www.kp.org.pl/pp/pdf2/pp_XXIII_1_03-20.pdf Oprócz innych bardzo ciekawych roślin rosiczka tez powinna się znaleźć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus2003 Napisano 9 Lipca 2017 Autor Share Napisano 9 Lipca 2017 Dzięki, na pewno się tam rozejrzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi