morgan0504 Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 (edytowane) Mój mały lasek, trochę się pochwalę, niektóre roślinki jeszcze młode, niektóre były w opłakanym stanie po zimowaniu jak kupiłem teraz dochodzą do siebie, chociaż pogoda u mnie nie sprzyja owadożerkom tego lata. Przepraszam za jakość zdjęć, postaram się żeby następne były lepsze Edytowane 18 Lipca 2017 przez morgan0504 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
you-know Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 świetna kępa wacky trapa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morgan0504 Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 (edytowane) Fakt 'Wacky Traps' jest bardzo ciekawy, jak na razie mój faworyt. Trochę słabo wybarwiony ale pogoda nie dopisuje, okrutnie mało słońca w tym roku u mnie a rośliny stoją cały czas na dworze. Edytowane 18 Lipca 2017 przez morgan0504 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukash Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Napisałeś, że mało słońca ale mucholce czerwone aż miło popatrzeć! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morgan0504 Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 Jakoś się tak zaczerwieniły....chyba ze wstydu,może ta ilość jaką dostają wystarczy, a co do słońca w tym roku na północnym zachodzie, powaga jak na lekarstwo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekMM Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 morgan0504 napisał: a co do słońca w tym roku na północnym zachodzie, powaga jak na lekarstwo. Potwierdzam - niestety "taki mamy klimat" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi