ojeja Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 Witam. Chciałam przesadzić moją muchołówkę. Ale na łapce zauważyłam takie maleńkie wypustki (?). Nie wiem co to jest i obawiam się czy przesadzając nie uszkodzę tego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jb-skorpion Napisano 31 Lipca 2017 Share Napisano 31 Lipca 2017 (edytowane) ojeja napisał: Nie wiem co to jest. Wygląda jak jajeczka złotooka - pożytecznego owada - zjada mszyce Edytowane 31 Lipca 2017 przez jb-skorpion Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasiek Napisano 22 Sierpnia 2017 Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam. Nie chcę zakładać nowego wątku dlatego się podpinam. Co zaatakowało mojego mucholka? Mam taki oprysk kupiony na meszkę i inne szkodniki na naszą śliwę. Obstawiam że może to być ta paskuda. jednak pewności nie mam. Czy ktos stosował ten oprysk? Jak duzo go dać? Najmniejsza dawka na opakowaniu to 3.8 ml na 5l wody (róża). Zastosowanie równie na rośliny ozdobne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grabi Napisano 23 Sierpnia 2017 Share Napisano 23 Sierpnia 2017 Mi wygląda to na mszyce. Mieszankę zrób dla roślin ozdobnych. I ciągle sprawdzaj czy nie wracają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi