capensi Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Witam wszystkich! Po wielu rozmowach z Iglacym stwierdziliśmy, że na naszym forum brakuje tematu z memami na temat naszych roślin. Na zagranicznych forach pojawia się ich coraz więcej, dlatego też warto spróbować na naszym forum. Zapraszam więc wszystkich do wstawiania swoich pomysłów. Na początek coś ode mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Super temat będę myśleć nad swoim memem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 8 Października 2017 Share Napisano 8 Października 2017 Znaleziony w internecie (nie mój, autora dodam jak go znajdę) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NepenthesPL Napisano 9 Października 2017 Share Napisano 9 Października 2017 OH kocham ten temat, memy to życie Jak coś wymyslę to wstawię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 16 Listopada 2017 Share Napisano 16 Listopada 2017 Mem by Tristan Smith Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tracer274 Napisano 16 Listopada 2017 Share Napisano 16 Listopada 2017 Mem by Tristan Smith Ta widziałem go gdzieś dziś na jakiś kwejkopodobnych tak się domyślałem, że to kwestia czasu zanim tutaj zawita Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi