Marcin17 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Szukam higrometru, którym chciałbym zmierzyć wilgotność w pokoju (właściwie to w okolicach parapetu), moglibyście mi coś polecić? Nie chcę wydawać na niego majątku, ale chciałby, żeby nie zepsuł się po tygodniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SethTrusek Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Polecam poszukać na różnych serwisach aukcyjnych, jest tego cala masa:) Osobiście kupiłem na allegro termometr z higrometrem za 4.99 za sztukę. Na razie się sprawdza:) Edytowane 15 Października 2017 przez SethTrusek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Ja za to polecam higrometr elektroniczny z Castoramy za 26zł.Jest to higrometr różowy dla dzieci który ma nawet twarz - jeśli warunki są zbyt wilgotne to mina jest smutna a gdy są odpowiednie (poniżej 70%) buzia jest szczęśliwa.Mogło by być to na odwrót z tymi smutnymi minami ale co tam myślę że taki higrometr będzie odpowiedni dla twoich dzieci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin17 Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 Ja za to polecam higrometr elektroniczny z Castoramy za 26zł.Jest to higrometr różowy dla dzieci który ma nawet twarz - jeśli warunki są zbyt wilgotne to mina jest smutna a gdy są odpowiednie (poniżej 70%) buzia jest szczęśliwa.Mogło by być to na odwrót z tymi smutnymi minami ale co tam myślę że taki higrometr będzie odpowiedni dla twoich dzieci Jakby to powiedzieć? Nie mam dzieci i zanim będę je miał higrometr dawno wyląduje w koszu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 16 Października 2017 Share Napisano 16 Października 2017 Miałem na myśli rośliny jako dzieci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin17 Napisano 16 Października 2017 Autor Share Napisano 16 Października 2017 A ok Ale chyba wolałbym bardziej dokładne pomiary niż 2 możliwości, bo 10% to nie to samo co np. 65% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi