Tomyyy Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Cześć. Rośliny które są pod moim dachem będą skrupulatnie zamieszczane. Przez trzy lata współpracy z forum miłośników roślin i u mnie kolekcja została zwiększona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 24 Października 2017 Autor Share Napisano 24 Października 2017 Rośliny Tomka czyli zapowiedź nudnej prezentacji [atta c hment=35530:DSCN2484.JPG] Na sam koniec roślina testowa ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 24 Października 2017 Share Napisano 24 Października 2017 (edytowane) Piękne tłustosze Jestem bardzo ciekaw co to jest za roślina testowa (to coś z capensisem?) Oraz skąd ją masz Edytowane 24 Października 2017 przez Maks02 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 25 Października 2017 Share Napisano 25 Października 2017 Nie zakładaj, że Twoja prezentacja będzie nudna - bo jeszcze kogoś do tego przekonasz Bardzo fajne i w znakomitej kondycji tłuściochy, szczerze zazdroszczę Mam prośbę, mógłbyś wstawiać nazwy muchołówek i tłustoszy? Ciekaw jestem, jak niektóre się zwą! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 25 Października 2017 Autor Share Napisano 25 Października 2017 Ha ha ha Thomas odnośnie pochodzenia i nazw roślin jak były podpisane to mógłbym książkę napisać. Przytoczę tylko kilka nazw * Mateusz clone 2 * Mix nasion , Kamil * Krzysiek x 2 * Pinguicula laueana CP2 x emarginata * Bierz wszystko po 5 zł i odratuj rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 Dużo więcej oraz w większym formacie na https://drive.google.com/open?id=1H5QULeJ5v...FBsg2ED7ChpX_4P Kilka zdjęć do postu szkodniki ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Rośliny są w bardzo dobrej kondycji - nie ma się czego wstydzić! Jeśli część z nich była "do odratowania", to wykonałeś świetną robotę. Nie sądzę aby tłustosze, a przynajmniej niektóre z nich, udało się zidentyfikować. Krzyżówki są tak do siebie podobne, że trzebaby prawdziwego speca od tej grupy roślin aby w tej kwestii pomógł. W naszym kraju chyba takowego brak. Tłustosze, pływacze i żenlisee to rodzaje traktowane po macoszemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 4 Listopada 2018 Autor Share Napisano 4 Listopada 2018 Bardzo mała aktualizacja mojego małego parapetu ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 27 Lutego 2019 Autor Share Napisano 27 Lutego 2019 Zamiast spać w najlepsze do majówki to wyskoczył na pączki nic tylko zmarznie ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomyyy Napisano 17 Lutego 2020 Autor Share Napisano 17 Lutego 2020 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi