Ceres Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 W tym temacie co jakiś czas, będę dodawała swoje prace plastyczne o tematyce roślin owadożernych. Na początek dzbaneczniki, gdyż to moja ulubiona grupa roślin i rysowanie ich przychodzi mi najłatwiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GGmyFriend Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) WOW Świetna robota! Tak dalej! Teraz może coś z muchołówkami? Albo jakaś kompozycja przedstawiająca dzbaneczniki na tle ich naturalnego biotopu? Edytowane 17 Lutego 2018 przez GGmyFriend Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadam8806 Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 Poproszę w kolorze i robię sobie taki kubek! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 (edytowane) Faktycznie, Twoje szkice są piękne. Ale możesz jeszcze dodać to co powiedział GGmyFriend. Albo jakaś kompozycja przedstawiająca dzbaneczniki na tle ich naturalnego biotopu? Sądzę, że to mogło by jeszcze bardziej uatrakcyjnić dzieło które i tak jest świetne. Naprawdę gratuluje talentu i chyba też sobie zrobię kubek. Edytowane 28 Lutego 2018 przez master Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceres Napisano 17 Lutego 2018 Autor Share Napisano 17 Lutego 2018 Faktycznie, Twoje szkice są piękne. Ale możesz jeszcze dodać to co powiedział GGmyFriend. Sądzę, że to mogło by jeszcze bardziej uatrakcyjnić dzieło które i tak jest świetne. Naprawdę gratuluje talentu i chyba też sobie zrobię kubek. Ten szkic to tylko moja próba sił w tym temacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Super sprawa. Czekamy na dalsze prace Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 W tym temacie co jakiś czas, będę dodawała swoje prace plastyczne o tematyce roślin owadożernych. Na początek dzbaneczniki, gdyż to moja ulubiona grupa roślin i rysowanie ich przychodzi mi najłatwiej To to jest niesamowite wow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceres Napisano 7 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2018 Wykorzystując wasze podpowiedzi jakiś czas temu wykonałam kubek dla jednego z forumowiczów. Wyszedł tak: Niedługo wstawię nowe szkice Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 8 Czerwca 2018 Share Napisano 8 Czerwca 2018 Rewelacja! Bardzo cenię sobie artystów, którzy potrafią zrobić ładne rzeczy, niezależnie od tego jakim rodzajem sztuki się wyrażają. Czekamy na kontynuację. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ceres Napisano 13 Lipca 2019 Autor Share Napisano 13 Lipca 2019 Skoro nareszcie trochę wolnego to nadszedł czas, żeby podzielić się nowym szkicem Sarracenia purpurea Passiflora foetida Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi