Skocz do zawartości

Szkice roślin owadożernych - Ceres

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie co jakiś czas, będę dodawała swoje prace plastyczne o tematyce roślin owadożernych. Na początek dzbaneczniki, gdyż to moja ulubiona grupa roślin i rysowanie ich przychodzi mi najłatwiej :)

post-7530-1518884454_thumb.jpg

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, Twoje szkice są piękne. Ale możesz jeszcze dodać to co powiedział GGmyFriend.

Albo jakaś kompozycja przedstawiająca dzbaneczniki na tle ich naturalnego biotopu?

Sądzę, że to mogło by jeszcze bardziej uatrakcyjnić dzieło które i tak jest świetne.^_^ Naprawdę gratuluje talentu i chyba też sobie zrobię kubek. :biggrin:

Edytowane przez master
Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, Twoje szkice są piękne. Ale możesz jeszcze dodać to co powiedział GGmyFriend.

Sądzę, że to mogło by jeszcze bardziej uatrakcyjnić dzieło które i tak jest świetne.^_^ Naprawdę gratuluje talentu i chyba też sobie zrobię kubek. :biggrin:

Ten szkic to tylko moja próba sił w tym temacie. ^_^

Odnośnik do odpowiedzi

W tym temacie co jakiś czas, będę dodawała swoje prace plastyczne o tematyce roślin owadożernych. Na początek dzbaneczniki, gdyż to moja ulubiona grupa roślin i rysowanie ich przychodzi mi najłatwiej :)

post-7530-1518884454_thumb.jpg

To to jest niesamowite wow :O

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 months later...
  • 1 year later...