karpiq Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Cześć, Mojemu cefalotusowi zaczęły czerwienieć liście, czy to jest normalne? Jak do tej pory był całkiem zielony, dzbanki ma małe, ale nie przejmowałem się bo kupiłem go jesienią, a przez zimę stał na zachodnim parapecie bez doświetlania. Z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tora355 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Nic się złego nie dzieje. Ile zapłaciłeś za tego cephalothusa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpiq Napisano 10 Marca 2018 Autor Share Napisano 10 Marca 2018 Nic się złego nie dzieje. Ile zapłaciłeś za tego cephalothusa 16zł + przesyłka wyglądał tak w momencie kupna: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 Mojemu na jesień bardziej czerwienieją liście i nie jest to powód do zmartwień Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi