Maks02 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Cześć,od wczoraj wyłączają mnie się świetlówki od tak sobie.Wczoraj wyłączyły się 3 razy.Po wyłączeniu i włączeniu świetlówki zapaliły się ponownie i świeciły normalnie.Dzisiaj jednak gdy programator włączył się to świetlówki znowu się nie zapaliły a pomogło włączenie i wyłączenie . Proszę o pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzil Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Problem występuję tyko z programatorem? Czy po ręcznym podłączeniu do gniazdka też problem występuje? Programator mechaniczny czy elektroniczny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 10 Marca 2018 Autor Share Napisano 10 Marca 2018 Problem występuję tyko z programatorem? Czy po ręcznym podłączeniu do gniazdka też problem występuje? Programator mechaniczny czy elektroniczny? Problem występuje też z gniazdkiem a poza tym do programatora podłączony jest też drugi zestaw który dziala. Zrobiłem mały eksperyment i dałem inne nowsze oprawki i problem znikł więc to coś w oprawcę jakieś zwarcie się robi czy coś bo na innych oprawkach zestaw normalnie świeci.Zamowilem nowe oprawki a miałem już zamawiać nowy statecznik i nawet byłem w Castoramie po niego ale obsługa nie wiedziała co to technologia T5 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi