Reprospro Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Witam zainteresował mnie ten dzbanecznik i chciałbym się dowiedzieć jak go chodować bo szukam w internecie i znaleść nie moge z góry dziękuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawadiak Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 Występuje na wysokości od 1400m do 1900m więc musi mieć spadki jak to bywa z góralami. Zakres temperatur 21-27 w dzien a w nocy 12-18 stopni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Występuje na wysokości od 1400m do 1900m więc musi mieć spadki jak to bywa z góralami. Zakres temperatur 21-27 w dzien a w nocy 12-18 stopni. A jaka wilgotność? Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Reprospro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 16 Kwietnia 2018 Share Napisano 16 Kwietnia 2018 A jaka wilgotność? Taka jak dla większości dzbanecznikow . Chyba nie chcesz takiego dzbanecznika trzymać na parapecie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprospro Napisano 17 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2018 Taka jak dla większości dzbanecznikow . Chyba nie chcesz takiego dzbanecznika trzymać na parapecie? Nie mam akwarium na dzbaneczniki więc chuba wystatczy wilotność 80 %? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 18 Kwietnia 2018 Share Napisano 18 Kwietnia 2018 Nie mam akwarium na dzbaneczniki więc chuba wystatczy wilotność 80 %? Jak zamierzasz uzyskać taką wilgotność? 80% wilgotności będzie odpowiadać roślinie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi