Exotic Napisano 28 Kwietnia 2018 Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam, Od dłuższego czasu szukam gatunku dzbanecznika N.Aristolochioides. Czy ktoś wie gdzie można by go dostać, albo czy ktoś posiada takowy na sprzedaż. Bardzo zależy mi na nabyciu go , ponieważ brakuje mi do spełnienia ''listy dzbaneczników''. Jeżeli ktoś coś wie to proszę o odzew. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 28 Kwietnia 2018 Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Witam, Od dłuższego czasu szukam gatunku dzbanecznika N.Aristolochioides. Czy ktoś wie gdzie można by go dostać, albo czy ktoś posiada takowy na sprzedaż. Bardzo zależy mi na nabyciu go , ponieważ brakuje mi do spełnienia ''listy dzbaneczników''. Jeżeli ktoś coś wie to proszę o odzew. Spróbuj www.carnivoria.eu. Wygląda, że jest tam dostępny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exotic Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Spróbuj www.carnivoria.eu. Wygląda, że jest tam dostępny. Kupowałeś tam coś? Wiesz chodzi o zaufanie do sklepu, jednak to za granicą. Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Exotic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 28 Kwietnia 2018 Share Napisano 28 Kwietnia 2018 https://www.heliamphora.de/nepenthes/sumatr...des-sumatra.php Polecam cierpliwość i zakup u Wistuby. Sam kupiłem i roślina jest bardzo żywotna i szybko rośnie, mimo że przyszła mała. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 28 Kwietnia 2018 Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Kupowałeś tam coś? Wiesz chodzi o zaufanie do sklepu, jednak to za granicą. David jest w porządku. Kupuję u niego regularnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exotic Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2018 https://www.heliamphora.de/nepenthes/sumatr...des-sumatra.php Polecam cierpliwość i zakup u Wistuby. Sam kupiłem i roślina jest bardzo żywotna i szybko rośnie, mimo że przyszła mała. [/quot Koszt dostawy jest koszmarnie drogi - 20 EUR. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 28 Kwietnia 2018 Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Koszt dostawy jest koszmarnie drogi - 20 EUR. Dolicz jeszcze dodatkowe koszty wybranej formy płatności i zrobi się z tego niezła sumka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 28 Kwietnia 2018 Share Napisano 28 Kwietnia 2018 Dolicz jeszcze dodatkowe koszty wybranej formy płatności i zrobi się z tego niezła sumka Dlatego organizuje się wspólne importy Ja jak robiłem zamówienie u Wistuby, to wysyłka kosztowała jakieś 25zł/os o ile pamiętam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exotic Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Dolicz jeszcze dodatkowe koszty wybranej formy płatności i zrobi się z tego niezła sumka A ile kosztuje wysyłka z carnivoria? Jeżeli zacznie się o czeskiej poczty, bo czasami wysyłają już polską. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exotic Napisano 29 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Dlatego organizuje się wspólne importy Ja jak robiłem zamówienie u Wistuby, to wysyłka kosztowała jakieś 25zł/os o ile pamiętam. Kiedy robisz następny import? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dieball Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Ja? Jak będą dostępne hamaty i macrophylle w pakietach po 2szt. Ale jak chcesz, to zorganizuj sam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 A ile kosztuje wysyłka z carnivoria? Jeżeli zacznie się o czeskiej poczty, bo czasami wysyłają już polską. Jeśli dobrze pamiętam to w okolicach 5€. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
actias93 Napisano 30 Kwietnia 2018 Share Napisano 30 Kwietnia 2018 Gdybyś ktoś robił import to chciałbym się podłączyć (szukam N. hamata i jamban) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exotic Napisano 2 Maja 2018 Autor Share Napisano 2 Maja 2018 Gdybyś ktoś robił import to chciałbym się podłączyć (szukam N. hamata i jamban) Jambana możesz kupić taniej w roraima.pl. Hamata też jest, ale kosztuje 500 zł (czysty gatunek). Dobra sprawa z tym importem, ale dwie osoby to wciąż za dużo pieniędzy na każdego (moim zdaniem). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi