Shapi Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 riv ja miałbym ten sam problem - czemu niektórzy uważają że 16 lat to jeszcze dzieciństwo :: O ile się orientuję to w tym wieku za brutalne przestępstwo można odpowiadać jak dorosły a do nepenti sobie pojechać nie można :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Specyficzne porównanie Shapi :: A ja wole takie, że gdybym mieszkał w jakims kraju na zachodzie to bym jeździł samochodem i w każdy weekend siedział w barze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 na zachodzie ale nie w Stanach... W barze to byś tam siedział dopiero za 5 lat (alkohol - 21 lat) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Ja jestem bardzo chetna na ten wypad ale musze jeszce dogadac sie z moja druga polowka :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 nie puści cię samej :grin: ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 :neutral: On lubi tez owadozery wiec dlaczego mam mu nie zaproponowac wyjazdu :neutral: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 o to chodzi :: a twoja druga połówka jest zarejestrowana na forum?? :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 tak :razz: :mrgreen: ale praktycznie nic nie pisze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigreg Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 Witam, Pozwole sobie odswiezyc temat, wyjazd jest jak najbardziej aktualny Do dnia "0" pozostalo 25 dni :mrgreen: Na chwile obecna pewne sa juz 3 osoby z 4 ktore moge zabrac. Czyli ja, Rosiczka i jedna osoba z Czestochowy. Oznacza to ze pozostalo juz tylko jedno miejsce, wiec radze szybko podejmowac decyzje W razie gdyby bylo wiecej chetnych to bedziemy szukac drugiego wozu, ale o tym ze sa chetni zapelnic "obsade" drugiego samochodu tez musimy wiedziec odpowiednio wczesniej. Nie ma czasu Panie i Panowie, nie marudzic, czas ucieka ! Grzesiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 ja jestem na 100%, jako dwie osoby bo z dziewczyną mam nadzieje, że więcej chętnych będzie? jeszcze ktoś będzie na pewno? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 Ja bym się chętnie przejechał :mrgreen: Z rodzicami większegoproblemu nie powinno być Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 mógłbyś jeszcze po drodze kogoś ze śląska zabrać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 na pewno bede ja,sigreg, mamy jedno wolne miejsce wiec moze ktos jeszcze :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krystek Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 to będzie tylko jeden samochód ze śląska? trochę mało kiepsko się śląsk stara a Ty Neo, jak, będziesz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 a moze lepiej wynająć autokar zbierzemy całą ekipe z forum i jedziemy pozwiedzać nepenti może bedą zniżki dla grup hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi