Skocz do zawartości

Wyjazd ze slaska do Nepenti

Rekomendowane odpowiedzi

riv ja miałbym ten sam problem - czemu niektórzy uważają że 16 lat to jeszcze dzieciństwo :lol:

O ile się orientuję to w tym wieku za brutalne przestępstwo można odpowiadać jak dorosły a do nepenti sobie pojechać nie można :evil:

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Specyficzne porównanie Shapi :lol: A ja wole takie, że gdybym mieszkał w jakims kraju na zachodzie to bym jeździł samochodem i w każdy weekend siedział w barze.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam,

Pozwole sobie odswiezyc temat, wyjazd jest jak najbardziej aktualny :) Do dnia "0" pozostalo 25 dni :mrgreen:

Na chwile obecna pewne sa juz 3 osoby z 4 ktore moge zabrac. Czyli ja, Rosiczka i jedna osoba z Czestochowy. Oznacza to ze pozostalo juz tylko jedno miejsce, wiec radze szybko podejmowac decyzje ;) W razie gdyby bylo wiecej chetnych to bedziemy szukac drugiego wozu, ale o tym ze sa chetni zapelnic "obsade" drugiego samochodu tez musimy wiedziec odpowiednio wczesniej. Nie ma czasu Panie i Panowie, nie marudzic, czas ucieka !

Grzesiek

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krystek

ja jestem na 100%, jako dwie osoby bo z dziewczyną :) mam nadzieje, że więcej chętnych będzie? jeszcze ktoś będzie na pewno?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość krystek

to będzie tylko jeden samochód ze śląska? trochę mało :) kiepsko się śląsk stara ;)

a Ty Neo, jak, będziesz?

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.