Skocz do zawartości

[ZIMOWANIE] - jak zapewnić im odpowiednią temperature.

Gość artur wsi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość artur wsi
Witam. Bardzo chciałbym zacząć hodowlę tych pięknych roślinek (Muchołówek) jestem już "napojony" wiedzą teoretyczną, gorzej z praktyką. Mam prośbę do osób, które miały podobny problem do mojego i rozwiązały go. Moje pytanie brzmi: Jak zapewnić rośliną owadożernym temperaturę w okresie spoczynku jaka występuje w jej środowisku naturalnym tzn. 1-10 st.C. Mieszkam w bloku i nie mam mozliwości posadzić rośliny w ogrodzie. W zimie w moim mieszkaniu temperatura wynosi ok.21 st.C. Jak zapewnić odpowiednią temperaturę w okresie spoczynku mieszkając w bloku. Pozdrawiam. Z góry dzięki za pomoc.
Odnośnik do odpowiedzi

O rety. Na prawdę nie lubię takich sytuacji kiedy trzeba przypominać forumowiczom o opcji suzkaj i o tym że są strony na których poszukiwane przez Ciebie informacje na pewno są.

:arrow:1 Strona na której znajdziesz odpowiedź

Przypominam o opcji

>>SZUKAJ<< . Używanie tego udogodnienie jest bardzo prostę zatem proszę z niego korzystać.

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.