Gość artur wsi Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Witam. Bardzo chciałbym zacząć hodowlę tych pięknych roślinek (Muchołówek) jestem już "napojony" wiedzą teoretyczną, gorzej z praktyką. Mam prośbę do osób, które miały podobny problem do mojego i rozwiązały go. Moje pytanie brzmi: Jak zapewnić rośliną owadożernym temperaturę w okresie spoczynku jaka występuje w jej środowisku naturalnym tzn. 1-10 st.C. Mieszkam w bloku i nie mam mozliwości posadzić rośliny w ogrodzie. W zimie w moim mieszkaniu temperatura wynosi ok.21 st.C. Jak zapewnić odpowiednią temperaturę w okresie spoczynku mieszkając w bloku. Pozdrawiam. Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 Np okno w piwnicy lub jesli ktos posiada okno w zszypie lub tzw kamerliku gdzie sie trzyma roweri itd lub jesli ktos posiada to okno w garazu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 O rety. Na prawdę nie lubię takich sytuacji kiedy trzeba przypominać forumowiczom o opcji suzkaj i o tym że są strony na których poszukiwane przez Ciebie informacje na pewno są. 1 Strona na której znajdziesz odpowiedź Przypominam o opcji >>SZUKAJ<< . Używanie tego udogodnienie jest bardzo prostę zatem proszę z niego korzystać. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Neo cos nie dziala ten twoj link, popraw go jesli mozesz to zamkne potem temat :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 nie kazdy musi poswiecac kupe czasu na szukanie interesujacych go odpowiedzi a temat przeciez mozna zawsze zamknac lub usunac. neo robisz z igly widly. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Ja wkładam muchołówki do lodówki (ale się zrymowało ) i jest spokój... przetrwały już tak 3 zimowania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiel Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Elo sory że się wtronce ale czy muchołówka podczas spoczynku nie wymaga światła? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anutek Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 nie,nie potrzebuje .Ponieważ nie przeprowadza fotosyntezy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Dokładnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi