Marasinxonx Napisano 20 Lipca 2018 Share Napisano 20 Lipca 2018 Siemanko około tygodnia temu posiałem nasiona muchołówki. Zauważyłem dziś że pojawił się na nich biały nalot czy może to być pleśń a jak tak to czy użyć topsinu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 20 Lipca 2018 Share Napisano 20 Lipca 2018 Bez zdjęcia wróżenie z fusów... Jednak z dużym prawdopodobieństwem jest to pleśń (bo w zasadzie co by to mogło być innego?). Jeżeli Twoje podejrzenia się sprawdzą i jest to rzeczywiście to co podejrzewasz, to możesz użyć Topsin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marasinxonx Napisano 20 Lipca 2018 Autor Share Napisano 20 Lipca 2018 Jak uda mi się zmniejszyć rozmiar zdjęcia to wrzucę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marasinxonx Napisano 20 Lipca 2018 Autor Share Napisano 20 Lipca 2018 (edytowane) Na środku nasionko z białym nalotem Edytowane 20 Lipca 2018 przez Marasinxonx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 20 Lipca 2018 Share Napisano 20 Lipca 2018 (edytowane) Ciężko stwierdzić przy tej jakości. Trochę wygląda jak odbijające się promienie słoneczne ;-) Chociaż po przybliżeniu końcówki tej bieli wyglądają jak pleśń. Edytowane 20 Lipca 2018 przez wksek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marasinxonx Napisano 20 Lipca 2018 Autor Share Napisano 20 Lipca 2018 Czyli mogę pryskać topsinem bez oporu że coś się złego stanie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 20 Lipca 2018 Share Napisano 20 Lipca 2018 Nic się nie stanie. Zastosuj oprysk wg dawkowania dla roślin ozdobnych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marasinxonx Napisano 20 Lipca 2018 Autor Share Napisano 20 Lipca 2018 Dzięki Ci bardzo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi