ojeja Napisano 22 Sierpnia 2018 Share Napisano 22 Sierpnia 2018 Witam. Mam taki problem, mianowicie - ściągnęłam sobie na telefon aplikację forum. I pojawił się problem. Konkretnie chodzi o to, że, post mogę napisać, ale nie mogę wstawić zdjęcia. Mam tylko "okienko" do napisania postu, natomiast "części" z załącznikami, oraz bocznego panela(tu gdzie są emotki i skróty) nie mam. Chcę się zapytać czy istnieje możliwośc jakiegoś ustawienia tych brakujących funkcji na forum w telefonie o którym nie wiem? Czy muszę spróbować jeszcze raz "ściągnąć" forum na telefon. Jeśli napisałam w nie odpowiednim dziale, to przepraszam i proszę o przeniesienie Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Sierpnia 2018 Share Napisano 22 Sierpnia 2018 Witam. Mam taki problem, mianowicie - ściągnęłam sobie na telefon aplikację forum. I pojawił się problem. Konkretnie chodzi o to, że, post mogę napisać, ale nie mogę wstawić zdjęcia. Mam tylko "okienko" do napisania postu, natomiast "części" z załącznikami, oraz bocznego panela(tu gdzie są emotki i skróty) nie mam. Chcę się zapytać czy istnieje możliwośc jakiegoś ustawienia tych brakujących funkcji na forum w telefonie o którym nie wiem? Czy muszę spróbować jeszcze raz "ściągnąć" forum na telefon. Jeśli napisałam w nie odpowiednim dziale, to przepraszam i proszę o przeniesienie Pozdrawiam Skąd masz tą aplikacje ? Nie wiedziałem że taka jest . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojeja Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Oj, chyba źle napisałam. Zainstalowałam sobie to forum w telefonie, tak jak miałam zainstalowane w poprzednim telefonie. Głównie chodzi mi o możliwość wstawienia zdjęć. I po zainstalowaniu oprócz napisania posta, nie mogę nic innego (zdjęcie) dodać. Brakuje mi "części". Nie mam ani "panelu bocznego" ani pod spodem "załączników". Czy może to być związane z brakiem/wyłączeniem jakiejś funkcji w telefonie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noliena Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Chodzi Ci o korzystanie z forum przez tapatalk? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojeja Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Nie, nie korzystałam z tapatalk. Na "starym" telefonie też nie, a działało wszystko normalnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 23 Sierpnia 2018 Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Nie, nie korzystałam z tapatalk. Na "starym" telefonie też nie, a działało wszystko normalnie Proszę powiedz skąd pobrałaś to forum na telefon ? Też chcę takie i zobaczy się czy mi też nie dziala. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojeja Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2018 Proszę powiedz skąd pobrałaś to forum na telefon ? Też chcę takie i zobaczy się czy mi też nie dziala. Wyszukałam w internecie w telefonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi