Skocz do zawartości

Brak załączników

ojeja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam taki problem, mianowicie - ściągnęłam sobie na telefon aplikację forum. I pojawił się problem. Konkretnie chodzi o to, że, post mogę napisać, ale nie mogę wstawić zdjęcia. Mam tylko "okienko" do napisania postu, natomiast "części" z załącznikami, oraz bocznego panela(tu gdzie są emotki i skróty) nie mam. Chcę się zapytać czy istnieje możliwośc jakiegoś ustawienia tych brakujących funkcji na forum w telefonie o którym nie wiem? Czy muszę spróbować jeszcze raz "ściągnąć" forum na telefon.

Jeśli napisałam w nie odpowiednim dziale, to przepraszam i proszę o przeniesienie

Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam taki problem, mianowicie - ściągnęłam sobie na telefon aplikację forum. I pojawił się problem. Konkretnie chodzi o to, że, post mogę napisać, ale nie mogę wstawić zdjęcia. Mam tylko "okienko" do napisania postu, natomiast "części" z załącznikami, oraz bocznego panela(tu gdzie są emotki i skróty) nie mam. Chcę się zapytać czy istnieje możliwośc jakiegoś ustawienia tych brakujących funkcji na forum w telefonie o którym nie wiem? Czy muszę spróbować jeszcze raz "ściągnąć" forum na telefon.

Jeśli napisałam w nie odpowiednim dziale, to przepraszam i proszę o przeniesienie

Pozdrawiam

Skąd masz tą aplikacje ? Nie wiedziałem że taka jest .

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, chyba źle napisałam. Zainstalowałam sobie to forum w telefonie, tak jak miałam zainstalowane w poprzednim telefonie. Głównie chodzi mi o możliwość wstawienia zdjęć. I po zainstalowaniu oprócz napisania posta, nie mogę nic innego (zdjęcie) dodać. Brakuje mi "części". Nie mam ani "panelu bocznego" ani pod spodem "załączników". Czy może to być związane z brakiem/wyłączeniem jakiejś funkcji w telefonie?

Odnośnik do odpowiedzi