Radzyminiak Napisano 14 Września 2018 Share Napisano 14 Września 2018 Witam i kłaniam się. Nie, nie mam żadnej rośliny i w temacie jestem zielony jak one same, więc postanowiłem poszerzyć swoją wiedzę zanim takową nabędę ?. Z racji że jestem raczej „nie-nowoczesny” z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość za moje gafy na forum. Pozdrawiam Radzyminiak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sbmejki2 Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sokpiwny2 Napisano 25 Września 2018 Share Napisano 25 Września 2018 Witam wszystkich na forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakiseo1 Napisano 26 Września 2018 Share Napisano 26 Września 2018 Witam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smrtphstry1 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Witam wszystkich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikejszyn4 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Witam serdecznie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi