kacperzki Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 Cześć, jak to wygląda z doświetlaniem dzbanecznikow zimą/późną jesienią na parapecie? Mam mierniki czasowe i myślałem, żeby doświetlać od 6 do 9 i od 16 do 22, tylko jak to jest z dniami pochmurnymi i słonecznymi? Podczas dni pochmurnych doświetlać cały dzień? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 22 Października 2018 Share Napisano 22 Października 2018 Cześć, jak to wygląda z doświetlaniem dzbanecznikow zimą/późną jesienią na parapecie? Mam mierniki czasowe i myślałem, żeby doświetlać od 6 do 9 i od 16 do 22, tylko jak to jest z dniami pochmurnymi i słonecznymi? Podczas dni pochmurnych doświetlać cały dzień? Ja bym sobie nie komplikowal.Wystarczy od 15 do 22:30 tak jak u mnie bez zadnych udziwnien i rosna roslinki super. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperzki Napisano 23 Października 2018 Autor Share Napisano 23 Października 2018 Dzięki, mam jeszcze jedno pytanie. Mam jedną świetlówkę T5 8500K i drugą 10 000 k z sylvania (aquastar). Jest sens podpinać ja jako dodatkową do dzbanów? Będą się ładniej wybarwialy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maks02 Napisano 23 Października 2018 Share Napisano 23 Października 2018 Dzięki, mam jeszcze jedno pytanie. Mam jedną świetlówkę T5 8500K i drugą 10 000 k z sylvania (aquastar). Jest sens podpinać ja jako dodatkową do dzbanów? Będą się ładniej wybarwialy? Jak masz druga to jest nawet wskazane ja podpiac. 8500k i 10000k moga byc laczone ze soba i jak najbardziej wplynie to na piekne kolory. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi