orland Napisano 19 Stycznia 2019 Share Napisano 19 Stycznia 2019 mam terrarium z roślinami tropikalnymi, takie ze 380 litrów, ze zraszaniem, zamgławianiem, grzałką i wszystkimi bajerami, patrzę na nie i wydaje mi się że bez dzbanecznika wygląda jak żołnierz na wojnie bez karabinu, prosiłbym o wskazówkę, jakie dzbaneczniki są najmniejsze (i najładniejsze ) ewentualnie małe i dostępne, ze względu na brak miejsca, a chciałbym jeden albo dwa do kompletu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master Napisano 20 Stycznia 2019 Share Napisano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Ja bym polecał Nepenthes Hookeriana. Nie jest ogromny, a wygląda świetnie (mniej więcej TAK). Kolejny plus to łatwość chodowli i cena. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez master Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orland Napisano 20 Stycznia 2019 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2019 mhm, one ......piękniak dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 23 Stycznia 2019 Share Napisano 23 Stycznia 2019 Zależy jakie masz warunki (gł. temperatura) ale jak ja bym miał takie palu to bym widział w nim glabraty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi