dokkrb Napisano 7 Lutego 2015 Autor Share Napisano 7 Lutego 2015 Zdjęcia pierwsza liga... Przepraszam ...ekstraklasa...Jaki to aparat? Szukam ostatnio lustra dla siebie , ale Twoje fotki... Dzięki, Używam lustrzanek Canona, zaczynałem od EOS 20D, teraz robię na ogól 60D, moim zdaniem większe znaczenie mają szkła niż korpus, ale nawet z kitowym obiektywem da się zrobić ładne zdjęcia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 7 Lutego 2015 Share Napisano 7 Lutego 2015 Nic dodać, nic ująć - zdjęcia ekstraklasa . Wspaniałe ujęcia, cudnych pluszaków . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 8 Lutego 2015 Autor Share Napisano 8 Lutego 2015 Byłem dzisiaj nad Jeziorem Zawiad, prezentowałem je wielokrotnie wcześniej, ale w letniej szacie, dzisiaj trochę zimowo, a że pogoda była bardzo zmienna trafiłem nawet na zawieje i zamiecie. Torfowisko nad jeziorem Zawiad Modrzewnica zwyczajna Wrzos Bażyna czarna Borówka brusznica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narcyz Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Wspaniałe zdjęcia. Ja też interesuję się fotografią ale muszę dużo ćwiczyć by dojść do tego stopnia co Ty. Niedawno zakupiłem lustrzanke Nikona D3300. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Wspaniałe zdjęcia. Ja też interesuję się fotografią ale muszę dużo ćwiczyć by dojść do tego stopnia co Ty. Niedawno zakupiłem lustrzanke Nikona D3300. Dzięki Narcyz, Masz ładną maszynę, taki aparat daje już duże możliwości kreatywnego fotografowania, więc życzę udanych ujęć i ciekawych obiektów do fotografowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Trochę zdjęć mojej najbliższej okolicy - Gdańska Oliwy Miejsce gdzie robię najwięcej zdjęć - Dolina Radości Doliną płynie niewielki strumyk - Potok Oliwski Lepiężnik różowy Park Oliwski pełnik europejski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrDIIL Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 (edytowane) Czy Ty nam reklamujesz Gdańsk? od razu chce się tam zamieszkać. Edytowane 9 Lutego 2015 przez mrDIIL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 9 Lutego 2015 Share Napisano 9 Lutego 2015 Jestem co kilka tygodni w Parku Oliwskim, możecie mi wierzyć: nie jest aż tak piękny jak na powyższych zdjęciach. (-; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 9 Lutego 2015 Autor Share Napisano 9 Lutego 2015 Jestem co kilka tygodni w Parku Oliwskim, możecie mi wierzyć: nie jest aż tak piękny jak na powyższych zdjęciach. (-; Nie przesadzaj, czasami jest, zależy też z której strony się patrzy, albo czego się nie widzi (nie pokazuje na zdjęciach). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Jasne, jest bardzo ładny bezsprzecznie, dlatego często wybieram go na miejsce spaceru. Zdjęcia natomiast świetne, nawet jak na tak wdzięczny obiekt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Drażnią mnie te Twoje zdjęcia... Chyba będę musiał sobie kiedyś zdecydowanie zainwestować w jakiś dobry obiektyw i kilka dodatków jak filtr polaryzacyjny no i koniecznie wizytę u Ciebie, żeby zasięgnąć porad fotograficznych i pogadać o roślinach. Ale chyba w sprzęt nie zainwestuję w tym roku jeszcze. Ale marzy mi się wykonywanie niektórych zdjęć tak jak Ty. Szczególnie to błękitne niebo i to wybitnie realistyczne wysycenie kolorów. Po prostu pyszności. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jowita Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Dziękuję za ucztę dla oczu . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wksek Napisano 10 Lutego 2015 Share Napisano 10 Lutego 2015 Piękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Dziękuję wszystkim A teraz działka moich badań, czyli wodny i podwodny Park Oliwski, gdzie oczywiście za odpowiednią zgoda da się nawet nurkować. Ze względu na dużą żyzność stawy w Parku Oliwskim bywają strasznie zarośnięte glonami, ale trafiają się tu ciekawe gatunki roślin wodnych. Potamogeton alpinus daje rade w konkurencji z glonami Chara vulgaris Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 14 Lutego 2015 Autor Share Napisano 14 Lutego 2015 Park Oliwski latem wygląda równie kolorowo jak jesienią, kożuchy zielonych glonów dodają mu barw, ale raczej nie uroku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi