ulcia Napisano 22 Lutego 2019 Share Napisano 22 Lutego 2019 Witam Wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum, szukam informacji i inspiracji . Kilka razy próbowałam hodowli owadożerów, jednak bez jakiejkolwiek wiedzy, rośliny (zwykle kupowane w marketach) umierały. W ubiegłym roku, wiosną, znów postanowiłam spróbować i nabyłam już od hodowcy, 2 kapturnice, 2 dzbanki, 2 muchołówki i rosiczkę. Hodowca dał całkiem przyzwoite informacje odnośnie uprawy i na razie wszystko żyje, rosiczka nawet pięknie zakwitła. Rośliny uprawiam na parapecie, obecnie chyba zimują. Latem codziennie wystawiałam na zewnątrz. Jestem pod wrażeniem waszych roślinnych kolekcji, torfowisk i terrariów. Mam nadzieję dojść kiedyś do takich ilości i jakości. P.s. 1 zupełnie nie wiem jakie mam gatunki P.s. 2 nie bardzo potrafię poruszać się po forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 22 Lutego 2019 Share Napisano 22 Lutego 2019 Jeśli wstawisz zdjęcia na pewno ktoś podpowie jakie masz gatunki;). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 22 Lutego 2019 Share Napisano 22 Lutego 2019 Również witam. Zapodaj zdjęcia to na pewno cos uda się rozpoznać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi