Iglacy Napisano 16 Kwietnia 2019 Share Napisano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam wszystkich, Ostatnio odkryłem "kosmicznie" ciekawy album z 1976 roku, przeznaczony dla roślin i osób, które je kochają! Album nazywa się Mother Earth's Plantasia i stworzył go niejaki Pan Mort Garson Tutaj macie link do youtuba, gdzie znajduje się cała płyta: Będę z Wami szczery, zakochałem się w tym od pierwszego przesłuchania Bardzo polecam! Sam na bank będę puszczał to pracując z roślinami w szklarni Chciałem się Was zapytać - czy są tu jakieś pozytywne świry, które puszczały/puszczają muzykę specjalnie dla swoich roślin itp.? Pozdrawiam! Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez Iglacy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
straszyk Napisano 17 Kwietnia 2019 Share Napisano 17 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, Ostatnio odkryłem "kosmicznie" ciekawy album z 1976 roku, przeznaczony dla roślin i osób, które je kochają! Album nazywa się Mother Earth's Plantasia i stworzył go niejaki Pan Mort Garson Tutaj macie link do youtuba, gdzie znajduje się cała płyta: Będę z Wami szczery, zakochałem się w tym od pierwszego przesłuchania Bardzo polecam! Sam na bank będę puszczał ten album pracując z roślinami w szklarni Chciałem się Was zapytać - czy są tu jakieś pozytywne świry, które puszczały/puszczają muzykę specjalnie dla swoich roślin itp.? Tak,puściłem Margaret,wszystkie rośliny mi padły! Pozdrawiam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi