Skocz do zawartości

Dzbanecznik stanowisko hodowli

marcino

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. Baaaaaardzo dawno mnie tutaj nie było. Wróciłem do hodowli owadożerków po długiej przerwie. I mam pytanie co do stanowiska hodowli mojego dzbanka. Mam okna południowe. Może na drugim zdjęciu aż tak nie widać słoneczka, ale naprawdę mam bardzo słoneczne mieszkanie. Hmmmm najchętniej to bym powiesił dzbanka gdzieś blisko okna, ale nie bardzo mam jak. Więc postawiłem, przy którego telewizorze i tak nie włączam.

Powiedzcie czy na tym stanowisku będzie mu dobrze?

post-6257-1556961928_thumb.jpg

post-6257-1556961954_thumb.jpg

Edytowane przez marcino
Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim. Baaaaaardzo dawno mnie tutaj nie było. Wróciłem do hodowli owadożerków po długiej przerwie. I mam pytanie co do stanowiska hodowli mojego dzbanka. Mam okna południowe. Może na drugim zdjęciu aż tak nie widać słoneczka, ale naprawdę mam bardzo słoneczne mieszkanie. Hmmmm najchętniej to bym powiesił dzbanka gdzieś blisko okna, ale nie bardzo mam jak. Więc postawiłem, przy którego telewizorze i tak nie włączam.

Powiedzcie czy na tym stanowisku będzie mu dobrze?

post-6257-1556961928_thumb.jpg

post-6257-1556961954_thumb.jpg

Ja bym go dał na parapet, tam powinno być ok.

Odnośnik do odpowiedzi