marcino Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 (edytowane) Cześć wszystkim. Baaaaaardzo dawno mnie tutaj nie było. Wróciłem do hodowli owadożerków po długiej przerwie. I mam pytanie co do stanowiska hodowli mojego dzbanka. Mam okna południowe. Może na drugim zdjęciu aż tak nie widać słoneczka, ale naprawdę mam bardzo słoneczne mieszkanie. Hmmmm najchętniej to bym powiesił dzbanka gdzieś blisko okna, ale nie bardzo mam jak. Więc postawiłem, przy którego telewizorze i tak nie włączam. Powiedzcie czy na tym stanowisku będzie mu dobrze? Edytowane 4 Maja 2019 przez marcino Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkubaj Napisano 4 Maja 2019 Share Napisano 4 Maja 2019 Cześć wszystkim. Baaaaaardzo dawno mnie tutaj nie było. Wróciłem do hodowli owadożerków po długiej przerwie. I mam pytanie co do stanowiska hodowli mojego dzbanka. Mam okna południowe. Może na drugim zdjęciu aż tak nie widać słoneczka, ale naprawdę mam bardzo słoneczne mieszkanie. Hmmmm najchętniej to bym powiesił dzbanka gdzieś blisko okna, ale nie bardzo mam jak. Więc postawiłem, przy którego telewizorze i tak nie włączam. Powiedzcie czy na tym stanowisku będzie mu dobrze? Ja bym go dał na parapet, tam powinno być ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcino Napisano 4 Maja 2019 Autor Share Napisano 4 Maja 2019 Ja bym go dał na parapet, tam powinno być ok. Tak go przestawiłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi