marcino Napisano 11 Maja 2019 Share Napisano 11 Maja 2019 Cześć. Wiem, że może tytuł dosyć tajemniczy, ale tak ostatecznie się stało. Otóż mam remont kamienicy i przed moim południowym oknem stanęło cholerne rusztowanie. Nic by mi ono nie przeszkadzało, gdyby nie powiesili siatki i można powiedzieć zmniejszyli dopływ większej ilości słońca do rośliny. Czy według Was taka ilość światła (słońca) jak na załączonym zdjęciu wystarczy dzbankowi do prawidłowego wzrostu? Dodam iż wilgotność powietrza wacha się pomiędzy 69% a 70% w porywach do 74. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 11 Maja 2019 Share Napisano 11 Maja 2019 Cześć. Wiem, że może tytuł dosyć tajemniczy, ale tak ostatecznie się stało. Otóż mam remont kamienicy i przed moim południowym oknem stanęło cholerne rusztowanie. Nic by mi ono nie przeszkadzało, gdyby nie powiesili siatki i można powiedzieć zmniejszyli dopływ większej ilości słońca do rośliny. Czy według Was taka ilość światła (słońca) jak na załączonym zdjęciu wystarczy dzbankowi do prawidłowego wzrostu? Dodam iż wilgotność powietrza wacha się pomiędzy 69% a 70% w porywach do 74. Witam. Z tego co widzę ma dużo słoneczka więc myślę że będzie ok. Tylko trzeba obserwować. Ja trzymam wszystkie na południowym parapecie i mają więcej cienia niż Twoja Ventrata więc będzie dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_pl Napisano 11 Maja 2019 Share Napisano 11 Maja 2019 Eee bez problemu, wbrew pozorom ma dużo światła. Roślinka poradzi sobie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi