kwasek Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 od jakiegoś czasu posiadam muchołówke giant której usychają i gniją pułapki :cry: :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 To kiepsko :cry: myślę że może mieć za mokro. Korzenie roślin muszą oddychać, jeśli ciągle są zalane wodą duszą się i gniją. :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 eee? a mnie boli kolano, ciekawe od czego? gdzie ja trzymasz? czym i jak podlewasz? szczegoly! fotografia tez nie zawadzi ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron84 Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 kwasek zajrzyj do FAQ tam jest opisane z jakiego powodu udychaja. Biorac pod uwage to, ze podlewasz rosiczki zla woda to pewnie i to jest powodem schniecia i psucia sie listkow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 (...) Biorac pod uwage to, ze podlewasz rosiczki zla woda (...) ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron84 Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 dzid w innym temacie kwasek napisal, ze podlewa rosiczki woda jakas ze zwyklego filtra bodajze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 aha... ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 a i jeszcze coś to konto jest na mnie ale kożysta z niego tagrze mój kolega a to jego problem bo moje roślinki mają sie dobrze :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 to nie możecie sobie zrobić osobnych kont?? Bo wygląda to jak rozdwojenie jaźni :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzid Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 to nie możecie sobie zrobić osobnych kont?? Bo wygląda to jak rozdwojenie jaźni :: nie, bo pewnie maja jeden email ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelini Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 od jakiegoś czasu posiadam muchołówke giant której usychają i gniją pułapki :cry: :cry: mi gniły pułapki, kiedy nie zapewniłem muchołówce okresu spoczynku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 14 Lipca 2006 Autor Share Napisano 14 Lipca 2006 problem w tym żer koledze nie chce się zrobić konta więc jedziemy na jednym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 o maaatkoooo to zmień hasło i nie daj mu nowego! jak to "nie chce się zrobić konta" - takie to trudne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 14 Lipca 2006 Autor Share Napisano 14 Lipca 2006 no widać tak no ale powróćmy do tematu czy to mogą być jakieś robale w torfie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi