Muchołówkarz_To_Ja19 Napisano 19 Maja 2019 Share Napisano 19 Maja 2019 Mam pytanko. Czy można w jakiś sklepach znaleźć dzbaneczniki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Roraima/carnisana/Allegro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Jeszcze heldros i na tym forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_pl Napisano 21 Maja 2019 Share Napisano 21 Maja 2019 Chyba najlepszym wyborem w tym momencie jest Roraima.pl Nie dawno mieli aktualizację z Borneo Exotics. Niektóre są już niedostępne, rozeszły się 1-2 dni, ale i tak wybór jest ogromny. Począwszy od tych łatwych w hodowli, a kończąc na rarytasach. Nie są zbyt tani, ale wybór jest ogromny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek Napisano 2 Lipca 2019 Share Napisano 2 Lipca 2019 Kaufland Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 3 Lipca 2019 Share Napisano 3 Lipca 2019 Leroy Merlin miał ostatnio. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_pl Napisano 4 Lipca 2019 Share Napisano 4 Lipca 2019 Leroy Merlin miał ostatnio. W Gliwicach były tydzień temu w LM, zdrowe wyrośnięte, tzn. świeża dostawa. 4 różne rodzaje w tym blood mery z dużymi dzbankami w cenie 85zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 5 Lipca 2019 Share Napisano 5 Lipca 2019 W Gliwicach były tydzień temu w LM, zdrowe wyrośnięte, tzn. świeża dostawa. 4 różne rodzaje w tym blood mery z dużymi dzbankami w cenie 85zł. Ale małe też były? Ja widziałem i duże i małe wersje - te mniejsze w doniczkach wielkości jakie miały kapturnice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon_pl Napisano 10 Lipca 2019 Share Napisano 10 Lipca 2019 Ale małe też były? Ja widziałem i duże i małe wersje - te mniejsze w doniczkach wielkości jakie miały kapturnice. Tak, małe też były. Generalnie duży wybór. W Opolu (LM) ostatnio też były dzbaneczniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi