ArturMaly Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Naprawdę ładne przeobrażenie, podrusł wypiękniał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 jak byłem 2 dni temu w obi spotkałem 15 dzbaneczników 'Ventrata' i tylko 1 miał pułapkę i tylko jedną... :neutral: aż zal mi się ich zrobiło ale ratować by się nie opłacało...za umierające dzbaneczniki liczyli sobie 34.99zł spotkałem jeszcze muchołówki 'regular form' 2 i obie prawie umarły, oraktycznie nie do odratowania a za nie liczyli sobie 14.99zł :???: jak by mi je oddali to moze bym je odratował ale płacić za pułmartwe rośliny tele nie będę...szkoda ich :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 NIE PRZYCINAJ DZBANECZNIKA W ZIMIE !!! z całą pewnością uszkodzisz go, przycinac można jedynie na wiosne... Łodyżke przycinamy tak aby pozostawić 2-4 oczek (chyba że wyżej mamy dorodnego dzbanka) ostrym nożem nastpnie odciętą błodyge tniemy na mniejsze kawałeczki i sadzimy o torfie w cieple i wilgoci... Pozatym mam pytanko czy ten twój dzbanek stoi sobie tak poprostu bez karmezytu czy nawilżacza ? Jest tylko spryskiwany ? jeśli tak to niewiem jakim cudem ci nie umarł :shock: ale gratuluje pięknego dzbanka ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 8 Sierpnia 2006 Share Napisano 8 Sierpnia 2006 tiaaaa nie umarł bo sie zaaklimatyzowal :/ prosze przeczytaj forum zanim zaczniesz uzelać rad Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 ty chudba jestes cudotwurcą w tej dziedzinie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 ty chudba jestes cudotwurcą w tej dziedzinie o co chodziło ci w twojej odpowiedzi ?? Troche tego nie rozumiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 Nic nowego nie powiem: dzbanecznik super !!! A oprócz tego masz jeszcze, jak widać, świetną kaktusiarnię Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi