Styq Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 Szkoda, że firmy które rozmnażają in vitro nie zajmują się małymi ilościami tylko np. min. 5000roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cephalotus Napisano 9 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2023 Latem odezwała się do mnie taka firma z propozycją namnożenia w tysiącach... ale nawet gdybym miał płacić 3 zł za 1000 roślin to 3000 zł będzie. Co ja potem z tym zrobię, skoro nawet tego nie pomieszczę. 😕 Sam realnie nie mam na to czasu, bo chętnie bym się tym zajął. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 To właśnie problem, żeby takim czymś się zajmować trzeba mieć czas i miejsce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limak13 Napisano 9 Grudnia 2023 Share Napisano 9 Grudnia 2023 14 godzin temu, Cephalotus napisał(a): Latem odezwała się do mnie taka firma z propozycją namnożenia w tysiącach... ale nawet gdybym miał płacić 3 zł za 1000 roślin to 3000 zł będzie. Co ja potem z tym zrobię, skoro nawet tego nie pomieszczę. 😕 Sam realnie nie mam na to czasu, bo chętnie bym się tym zajął. Na pocieszenie powiem, że miałem kilka lat temu podobną sytuację, ale w innej branży. Potrzebowałem wykonać dokładnie 5 płytek drukowanych własnego projektu. Było tam sporo elementów to wlutowania, a same płytki były dwustronne. Obdzwoniłem masę firm i jak już któraś była chętna na współpracę, to były takie zasady: im mniej chcesz, tym drożej ci to wyjdzie, zawsze było minimum, które musieli wyprodukować (firma, która wymagała najmniej, wymagała "tylko" 10000 sztuk). Skończyło się na tym, że sam to wieczorami męczyłem w domowym zaciszu. Ale efekt cieszył Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi