Skocz do zawartości

Torfowisko - Cephalotusa - Mysłowice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Latem odezwała się do mnie taka firma z propozycją namnożenia w tysiącach... ale nawet gdybym miał płacić 3 zł za 1000 roślin to 3000 zł będzie. Co ja potem z tym zrobię, skoro nawet tego nie pomieszczę. 😕 Sam realnie nie mam na to czasu, bo chętnie bym się tym zajął.

Odnośnik do odpowiedzi

14 godzin temu, Cephalotus napisał(a):

Latem odezwała się do mnie taka firma z propozycją namnożenia w tysiącach... ale nawet gdybym miał płacić 3 zł za 1000 roślin to 3000 zł będzie. Co ja potem z tym zrobię, skoro nawet tego nie pomieszczę. 😕 Sam realnie nie mam na to czasu, bo chętnie bym się tym zajął.

Na pocieszenie powiem, że miałem kilka lat temu podobną sytuację, ale w innej branży. Potrzebowałem wykonać dokładnie 5 płytek drukowanych własnego projektu. Było tam sporo elementów to wlutowania, a same płytki były dwustronne. Obdzwoniłem masę firm i jak już któraś była chętna na współpracę, to były takie zasady:

• im mniej chcesz, tym drożej ci to wyjdzie,
  • zawsze było minimum, które musieli wyprodukować (firma, która wymagała najmniej, wymagała "tylko" 10000 sztuk).

Skończyło się na tym, że sam to wieczorami męczyłem w domowym zaciszu. Ale efekt cieszył :D

Odnośnik do odpowiedzi