Wrazik Napisano 25 Grudnia 2019 Share Napisano 25 Grudnia 2019 Witam! W najnowszym Carnivorous Plant Newsletter pojawił się mój artykuł nt. ekspedycji na Ptari-tepui - wrzucam link dla zainteresowanych. Z jakiegoś powodu nie jest udostępniony na stronie CPN. https://legacy.carnivorousplants.org/cpn/articles/CPNv48n4p183_187.pdf?fbclid=IwAR20CUaqNAq-32-_OYknzJGpTEenimjgsZ_U-G5ZTUcgXMxqthfUs4D4EJs Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokkrb Napisano 29 Grudnia 2019 Share Napisano 29 Grudnia 2019 Dzięki, fajna relacja z wyprawy i super zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaah Napisano 30 Grudnia 2019 Share Napisano 30 Grudnia 2019 Nie otrzymałem jeszcze swojej kopii CPN-a więc chętnie skorzystałem z wcześniejszej możliwości zapoznania się z materiałem. Jestem zaskoczony tak dużą różnorodnością mięsożernych rodzajów i gatunków roślin napotkanych po drodze. Świetna robota. Dziękuję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi