stefek Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, muchołówka zimuje sobie w piwnicy kolejną zimę i tym razem wygląda jakby się szykowała do kwitnienia, do tego wyrosło sporo młodych pędów. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez stefek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tora355 Napisano 11 Kwietnia 2020 Share Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Będzie kwitła. Myślę że w tym stanie nie zważając na nic tnij pędy kwiatowe, co ma szansę uchronić roślinę przed całkowitą "samozagładą". Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez tora355 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 W dniu 4/11/2020 o 11:29 PM, tora355 napisał: Będzie kwitła. Myślę że w tym stanie nie zważając na nic tnij pędy kwiatowe, co ma szansę uchronić roślinę przed całkowitą "samozagładą". No niestety nie uciąłem na czas, wyrosły 2 długie z czego 1 na prawie pół metra i roślina ledwo żyje, próbuję ją odratować, przyczyniła się też mała ilość światła w piwnicy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi