MissMuffin Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Bardzo mi miło dołączyć(w końcu) do tego zacnego grona! Roślinami owadożernymi(i ogólnie roślinami) interesuję się od dawna, ale bardziej świadomie dopiero w tym roku- dotychczas byłam nieświadoma do tego stopnia, że posiadam dwa terraria wypełnione rosiczkami, których nazw nawet nie pomyślałam, aby opisać i są dla mnie w większości niewiadomą x) Jestem studentką i mam problemy z dogadywaniem się z ludźmi przez nieśmiałość. W mojej hodowli mam przede wszystkim rosiczki, ale również muchołówki, tłustosza, pływacza, kilka młodych kapturnic i dzbanecznika. Lubię hodować z nasion Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Miło mi powitać Cię na naszym forum Obyś znalazła tutaj wszystkie potrzebne informacje! Gdybyś szukała pomocy w identyfikacji, to pisz śmiało w dziale o tym samym tytule - spróbujemy razem odkryć co Ci tam powyrastało Uściski z Gdańska! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 4 Lutego 2020 Share Napisano 4 Lutego 2020 Witam ,na forum czekam na zdjęcia Twojej kolekcji ;). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi