Juliusz Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Właśnie wróciłem z Niemiec i po drodze zaliczyłem Berlin. Zamieszczam więc kilka zdjęć z Berlińskiego Ogrodu Botanicznego, z działu ,,Rośliny owadożerne''. Kapturnice były najbardziej efektowne i w najlepszym stanie - dlatego ich fotografii jest najwięcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 przejechal bym sie do takiego ogrodu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 fajne ale roślinki muszą mieć tam mało światła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 W szklarni światła raczej wystarcza. Część roślin jest jeszcze sztucznie doświetlana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 przejechałbym się tam z łopatą i pojemnymi kieszeniami :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Fajniutkie te Kapturnice, ale inne także są piękne Zabrałbym kilka do domciu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 Shapi, żeby tylko kieszenie starczyły jeszcze minimum 5 plecaków ja bym z tamtad nie wychodził..... tylko pakował do wora ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 dobra skończmy te nie całkiem zgodne z prawem zapędy:) roślinki śliczne są. Ja pamiętam jak byłem w podstawówce to byłem z klasą w ogrodzie botanicznym w Krk. Niestety wtedy jeszcze nie interesowałem się owadożerami więc raczej nic mnie tam specjalnie nie zaciekawiło pamiętam żę się zgubiliśmy :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 ok kończymy :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Widzę, że każdy chciałby coś zabrać dla siebie - no cóż, nie dziwię się. Jednakże muszę również wspomnieć, iż ogród botaniczny w Berlinie jest na pewno bez porównania lepiej strzeżony przed ,,podkradaniem'' roślin niż polskie odpowiedniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 2 Sierpnia 2006 Share Napisano 2 Sierpnia 2006 To grząski grunt ale prawda jest taka: polak potrafi! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 2 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2006 Bardzo prawdopodobne. Dla chcącego nic trudnego... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 a jak złapie Cię ochrona powiesz ; - Madry Polak po szkodzie :roll: :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal Napisano 3 Sierpnia 2006 Share Napisano 3 Sierpnia 2006 Piękne roślinki szkoda tylko że w Niemczech ale może niedługo zawitam do krakowskiego ogrodu botanicznego ze zdjęć też jest tam super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi