Wenrod Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Witam. Artur Pierwsze owadożery dostałem w zeszłym roku na imieniny. Obecnie mam już kilkanaście roślinek: tłustosza Tina, tłustosza reticulata ( plus kilka maleństw z liści), dwa dzbaneczniki Bloody Mary, kapturnicę Purpurea, 2 muchołówki, rosiczkę madagaskarską, dwie odmiany przylądkowej, spatulatę, burkeana oraz 5 alicji ( jakieś 3 tygodnie temu podzielona duża 7 rozetkowa roślina, która miała już za mało miejsca w doniczce). Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Wenrod Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iglacy Napisano 18 Czerwca 2020 Share Napisano 18 Czerwca 2020 Witam serdecznie na forum ^^ Bardzo porządna kolekcja jak na tak krótką przygodę z tym hobby Mam nadzieję, że znajdziesz na naszym forum wszystkie potrzebne/szukane informacje! ps: to nie jest czysta S. purpurea, tylko jakaś jej bliżej niezidentyfikowana, marketowa krzyżówka. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wenrod Napisano 18 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2020 Dzięki. Informacje z forum już były bardzo przydatne i pewnie nie raz będą. Kapturnica to rzeczywiście hybryda ale od Roraimy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felka Napisano 24 Czerwca 2020 Share Napisano 24 Czerwca 2020 Całkiem fajnie. :D Widać, że wsiąkasz. Powodzenia w rozwijaniu kolekcji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi