Julga Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Witam! Zakupiłam wczoraj tą muchołówke. Niestety nie zamyka się a zamknięte się nie otwieraja. Czy są zdrowe i co oznaczają czarne łodygi i półapki? Pozdrawiam Julia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopy6992 Napisano 30 Czerwca 2020 Share Napisano 30 Czerwca 2020 Cześć, 1. Pułapki odtworzą się po jakimś czasie same, no i Muchołówka to nie zabawka, żeby zamykać jej pułapki bo roślinka traci dużo energii. 2. Najlepiej jak zrobisz zdjęcie roślince i wstawisz tu. Łatwiej będzie ocenić stan Muchołówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julga Napisano 1 Lipca 2020 Autor Share Napisano 1 Lipca 2020 (edytowane) 14 godzin temu, snopy6992 napisał: Najlepiej jak zrobisz zdjęcie roślinne i wstawisz tu. Ciągle się pokazuje że mam poza rozmiar. Ale może się uda. Poza tym że czernieją, usychaja liście A nie mam ich ciagle na otwartym słońcu,A teraz wogole słońce nie świeci Edytowane 1 Lipca 2020 przez Julga Nie działa wstawianie zalacznikow Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snopy6992 Napisano 1 Lipca 2020 Share Napisano 1 Lipca 2020 Godzinę temu, Julga napisał: Ciągle się pokazuje że mam poza rozmiar. Wrzuć na jakąś chmurę i udostępnij link. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julga Napisano 1 Lipca 2020 Autor Share Napisano 1 Lipca 2020 2 godziny temu, snopy6992 napisał: Wrzuć na jakąś chmurę i udostępnij link. https://spczerniewo-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/j_kuklinska_sp-czerniewo_pl/EZnFHRFiKO9NsQqXYwueOxQB6hr3jhwkRUaoRiiFELpLiw?e=pFdQez Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi