Zyzio Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 mam pytania do tego i wy też chyba parę macie😃 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiven Napisano 8 Lipca 2020 Share Napisano 8 Lipca 2020 Ale, że o co chodzi? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon221 Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Od początku sierpnia mam dorosłą muchołówkę. Myślicie, że to pęd kwiatowy? A jeśli tak to co z nim zrobić? Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez szymon221 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 22 Sierpnia 2020 Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Wygląda na pęd kwiatowy, ja bym uciął. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon221 Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Chciałbym jednak mieć młode muchołówki więc poczekam aż dorośnie do około 10 cm i utne. W drugiej muchołówce rośnie mi to samo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 No możesz spróbować, choć ja jakoś nie miałem nigdy szczęścia przy rozmnażaniu w ten sposób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon221 Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 A czy mam ją w tym roku zimować? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Tak,musisz zimować. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi