MariuszG Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Witam kupieł muchówke, po przyjsciu paczki okazało sie że troche została poturbowana ale jest ok, moje pytane dotyczy łapek bo są bardzo mocno zacisniete hmm wrecz spłaszczone, poniżej dałem zdjecie mojej muchówki, czy jak muchówka zamyka łapke to robi to tak szczelnie czy poprostu łapki mi sie pozgniatały podczas transportu i czy same sie otworzą ?zaznaczyłem je strzałkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 mozliwe że one poprostu coś zjadły poczekaj 2 dni to cześć sie otworzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 u mnie płapki gdy złapia owada to tez niekiedy sie tak zamykaja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Zaskocze was ale u mnie ... tez !!! :mrgreen: SETH, To jest zupełnie normalne, tymbardziej podczas wysylki, moglo coś się "zruszyc" i podraznic włosek czuciowy i "nieszczęscie" gotowe Poczekaj pare dni tak jak powiedział ci to kiler_89, :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 sprawdz pod swiatlo czy mają owada bo możliwe że tak "od siebie" sie same zamkły Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blenders Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 u mnie płapki gdy złapia owada to tez niekiedy sie tak zamykaja Niekiedy?? U mnie zawsze, jeżeli owad jest żywy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Dzieki za bardzo szybką odpowiedz , już sie bałem ze wiedna albo mi sie zgniotła, jestem poczatkujący wiec prosze o wybaczenie za banalne pytnaie. I jeszcze raz dzieki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 blenders, Niewyczułeś "ironii" ?? :cool: :cool: SETH, Wybaczamy hehe Przynajmniej w dobrym dziale temat zalozyles Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blenders Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 blenders, Niewyczułeś "ironii" ?? :cool: :cool: nie :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi