agg Napisano 16 Sierpnia 2020 Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Cześć, jestem z Wrocławia i od dobrych kilku lat posiadam akwarium z rosiczkami i muchołówką. Jestem też zapaloną ogrodniczką, miłośniczką kotów i matką. Z tego też powodu chciałam na tym forum poszukać odpowiedzialnego nabywcy dla mojego ukochanego akwarium z roślinami owadożernymi. Niestety po założeniu konta gdy zaczęłam widzieć dział Sprzedam, okazało się, że w Regulaminie jest zapis, że nowi forumowicze nie mogą tam nic wystawiać. Dlatego złożyłam moją ofertę na olx. W akwarium mam około 4 gatunków rosiczek, mnóstwo maluchów, które nasiały się po kwitnięciu moich rosiczek. W tej chwili jedna z nich ma pęd kwiatostanowy. Aranżacji dopełniają różne gatunki mchów i dendrobium, które również często kwitnie. Zanim zakupiłam rośliny owadożerne zajmowałam się przez lata akwarystyką. Moje akwarium jest szczelne i posiada specjalnie zaprojektowane oświetlenie led z diod cree. Pozdrawiam wszystkich miłośników roślin owadożernych! Ania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi