Matek# Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Mineły 3 miechy od "zasadzenia" pokrojonego pędu i nastąpił poród. A oto słodziutki, mały bobas: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 Gratulacje Ja tez proboje, dokladnie 5 minut temu Poczekamy na rezultaty Jaki to gatunek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 happysad, - regular Kto idzie na pempkowe :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 A ile razy próbowałeś? Bo Jupi oznacza chyba ze długo Ja pierwszy raz proboje, aliciae Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 gratulacje. moja all red miala pęd ok 10 cm i go odciolem i wyrzucilem. moglem oplozyc na torf i moze by cos z tego bylo. i jeszcze raz gratulacje z nowj mucholowki :grin: :grin: :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 A czy cięzko rozmnozyc z pędu kwiatowego?? I w w jakiej częstotliwosci go poprzecinac, tzn na malutkie kawalki czy na paro cm? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 13 Lipca 2006 Autor Share Napisano 13 Lipca 2006 Jupi dlatego bo mi wyrosło jako jedyne z kilkunastu kawałków(reszta zgniła) Potnij ostrym "czymś" na kawałki 2,5-3 cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 13 Lipca 2006 Share Napisano 13 Lipca 2006 a jakieś porady dla początkujących masz..znaczy takie swoje przemyślenia lub spostrzeżenia :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snakers1 Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Ja zrobiłem sadzonki liściowe z liści d.spatulata i d.m regular form i ze spatuli wyszły roslinki po 3 tyg. a z muchołówki 2 miechy :mrgreen: . Lecz niestety... na nic moje starania... moje maluchy wystawiłem w zamknietym plastikowym pudełku na słońce i wszystko szlak trafił... ale tydzień temu powtórka z rozrywki i na liściu spatulaty pojawił się już pierwszy stożek wzrostu :grin: . pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 Snakers1, Myślałem ze jest trudniej rozmnozyc z sadzonki lisciowej Jak tak to sproboje rozmnozyc aliciae i capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 e tam zadzonki liściowe rosiczek mam opanowane do granic rozmożylem juz: -dcapensis -d capensis allred -d capensis alba -d spaltulata -d capilaris -d nidiformis -daliciae czyli wszystkie rosiczki tropikalne z mojej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 Masz na to jakiś sposób specjalny?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 tak kłade na torf i czekam w faq opisałem co i jak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 15 Lipca 2006 Autor Share Napisano 15 Lipca 2006 Rosiczki, tłustosze i pływacze o wiele prościej się rozmnaża z liści niż inne CP. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 kiler_89, To to wiem Ale myslalem ze masz jakis "tajny" sposób Twój jest sposob nr 1 tak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi